Jongerenleiding

Het kan handig, of gewoon leuk, zijn om te weten welke mensen op dit moment lid zijn van de jongerenleiding, dus hieronder een korte beschrijving!

Jongerenleiding:

Willemijn Azopardi- van der Wal, Vincent & Debora van Brummen- van 't Veer, Hans en Robbert Boukema, Ruben van 't VeerThijs AmersfoortRuud & Ingrid Boukema.


Wij zijn Ruben & Rosanne van't Veer. Wij zijn de ouders van 2 lieve meisjes Floortje & Veerle. En Ruben is al een aantal jaar jongerenleiding en doet dit met veel plezier!

Ruben is zonweringsmonteur van beroep en rosanne is verpleegkundige in de psychiatrie.

Onze hobby's zijn leuke gezellige dingen doen we houden van op vakantie gaan en lekker eten! Ook houden we van films en series kijken. Maar aapjes kijken in de dierentuin is ook fantastisch!
Mocht u vragen hebben spreek ons is een keertje aan in de dienst!

Groetjes,
Ruben, Rosanne, Floortje, Veerle & .......


Ik ben Thijs Amersfoort, 23 jaar oud en verloofd met Nienke van Duijn. 

Ik studeer in Leiden de talen van de Bijbel: Hebreeuws, Aramees en ook hier en daar wat Grieks. Niets heerlijker dan een woordvorm uitpluizen of een grammaticaal verschijnsel terugzoeken in de geschiedenis. Al studeer ik vooral de talen zelf, ik doe het om zo de Bijbel beter te kunnen begrijpen. Ik doe dan ook al een aantal jaren, niet erg verassend, vooral veel Bijbelstudies bij de jongeren. Hoe mooi is het ze mee te nemen naar een oude tekst, goed te kijken wat er staat en laten zien wat dit betekent voor hun eigen leven? 

Mijn hobby's zijn wat eenzijdig: Bijbel en studieboeken lezen, studeren, vertalen, apps bouwen om Bijbel te lezen en meer van dat soort dingen.


Wij zijn Vincent (36) en Debora van Brummen (30). Woonachtig in Oud-Verlaat. 

Vincent is 3D-Artist van beroep binnen de games industrie. Momenteel bezig met het maken van games voor de VR-brillen. Debora is hbo-coach/kwaliteitsmedewerker bij een peuterspeelzaal en factureert bij haar vader in het zonweringbedrijf.

We zijn bijna 7 jaar getrouwd en vlak na ons trouwen het jongerenwerk ingerold, ook bijna 7 jaar dus. We hebben een zoon, Seth, 3,5 jaar die net zo gek is op Maarn als z'n moeder. 

Onze hobby's; gamen, series kijken, muziek luisteren, met Seth naar het zwembad/kinderboerderij/spelletjes doen/knutselen/naar Bungelland/poffertjes eten in Alexandrium, leuke dingen ondernemen met onze vrienden en hun kinderen. En we zijn dol op BBQ-en en gourmetten.


Ook wij willen ons even voorstellen, wij zijn Ruud en Ingrid Boukema. Wij wonen in Rotterdam, hebben drie kinderen, die de deur al uit zijn en één kleinkind. 

We zijn verantwoordelijk voor het pastorale werk in Eben-Haëzer. Dit betekent dat wij in de gemeente klaar staan voor mensen die behoefte hebben aan een gesprek of ondersteuning in een moeilijke situatie. 

De jongeren kunnen ook altijd bij ons terecht en wij schuiven aan bij de jongerenleiding bij de vergaderingen, de Bijbelstudies en de kampen. Op dit moment zijn wij voor de ouders van de jongeren het aanspreekpunt.


Hi! Ik ben Robbert! Pas getrouwd met Danieke en zielsgelukkig! Alle jongeren zijn altijd welkom bij ons thuis! 

Op dit moment ben ik mijn scripties aan het schrijven voor Geschiedenis en Bestuurskunde. Daarnaast werk ik twee dagen in de week samen met mijn vader bij Autobedrijf Boukema. 

Ik vind de jongerengroep erg tof en doe altijd graag avondsluitingen bij de kampen.


Hans Boukema

Al een aantal jaar doe ik jongerenwerk in EH. Ik ben nu 27 en vanaf mijn 18 e regel ik regelmatig activiteiten en organiseer ik kampen en de wintersport samen met de andere leiding.

Ik werk met middelbare scholieren en studenten in mijn bedrijf Stubb. Daar komen jongeren voor hulp bij hun studie. Ik werk er met veel plezier en het is erg leuk om te zien hoe jongeren zich ontwikkelen.

Op 4 april 2014 ben ik getrouwd met Renske, het was een fantastische dag! We hebben elkaar leren kennen tijdens onze studies in Amsterdam op de VU.

Ik vind sporten fantastisch. Ik doe mee met het zaalvoetbalteam van EH, doe waterpolo bij ZVVS in Vlaardingen, fitness nog regelmatig, maar vind snowboarden en skiën het tofst. Zo nu en dan speel ik nog een beetje piano. Daarnaast vind ik het geweldig om kampen en reizen te organiseren. Mijn lievelingseten is kip in roomsaus en mijn allerliefste lievelingskleur is koraalroze, in ieder geval volgens Renske.

Vind meer over jongeren