Verslag Sistersday 2014

Op zaterdag 11 oktober 2014 was er de derde Sistersday, geheel in het teken van het thema "PUUR".

Ochtendprogramma:

Er was een optreden van theaterduo “Over Schapen enzo”. Op ludieke wijze werd er door middel van interactief muziektheater stilgestaan bij God en Zijn Woord en leerden we dat je zonder oordel naar jezelf mag kijken, omdat alles in de handen van God ligt. "God accepteert je zoals je bent" was de boodschap.


Lunchbuffet:

Tijdens de koffie en de lunch was het fijn om samen genieten van al het heerlijk eten dat de vrouwen zelf hadden meegebracht. Er was volop tijd om elkaar ontmoeten. Zo leerde je elkaar (opnieuw) kennen en sprak je mensen waarvan je al jaren wist hoe ze heten, maar met wie je vrijwel nooit een praatje maakte. Het was ook heel fijn om samen met andere gelovige vrouwen te zijn (bijvoorbeeld de meegebrachte vriendinnen van de Sisters, die zichzelf ook erg vermaakt hebben en genoten van de warme ontvangst en de open sfeer).

afbeeldingen/Taart.jpg

Middagprogramma:

Het middagprogramma bestond uit verschillende activiteiten:

  • Een “second hand” dameskledingwinkel. Er kon kleding gedoneerd worden en het ingezamelde geldbedrag was voor een goed doel: De opbrengst van de tweedehands kledingwinkel was bijna 150 euro en ten bate van Stichting Hart voor Kinderen
  • (ondersteuning van weeskinderen). De kraam buiten was een ontmoetingsplekje, waar veel kleding gepast werd.
  • Passend in het thema “PUUR” was er ook een kraam met pure smoothies van groente en fruit. Gezond én lekker!
  • Samen zingen kon in de zanghoek in de zaal, onder gitaarbegeleiding van Nathasja.
  • Verder konden er herfststukjes, paneeltjes met mooie betekenisvolle teksten en cadeautjes gemaakt worden voor de creatieve Sisters onder ons.

Er was dus volop de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, te praten, te danken en te genieten!

Dank aan iedereen die er was, voor alle hulp en voor de fantastische organisatie. Het was een mooie, "PURE" Sistersday. Als we je gemist hebben, ben je volgend jaar ook van harte welkom!

PS Wil je alle leuke foto's die je op deze dag hebt gemaakt even sturen naar ons? Dan worden ze op de website geplaatst.

Vind meer over themadagen