Van harte welkom bij Gemeente Eben-Haëzer

In gemeente Eben-Haëzer staat Gods woord centraal. Dit komt tot uiting in de diensten op zondag en de studies. We getuigen samen van de grote God, we zingen samen tot eer van Hem, we praten met elkaar en we zorgen voor elkaar. U bent van harte welkom om dit met ons mee te doen.

In de diensten en studies komt het evangelie naar voren dat Paulus voor ons naar voren bracht in zijn brieven. Daarbij zoeken we vooral naar wat er staat geschreven, zo min mogelijk naar menselijke woorden. De predicaties zijn online terug te luisteren, voor Bijbelstudies hebben we een aparte website.


Blijf op de hoogte in deze tijd

In deze tijd gaan een aantal dingen anders. Vind hier alle links en informatie over diensten, bemoedigingen, de dagtekst, nieuwsbrief en mededelingen.

Dagtekst


Nieuwsbrief

Elke maand en bij tussentijdse mededelingen wordt er een nieuwsbrief verstuurd. Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u zich hiervoor inschrijven. Ook kunt u zich inschrijven voor de dagstukjes.Mededelingen


Giften

Ook al hebben we geen dienst en collecte, u kunt als u dat wil nog altijd geven via de Gift-app.

Diensten

Het is weer mogelijk de dienst bij te wonen in het Thorbecke college op zondagochtend, en daarvoor hoef je je niet meer op te geven!Bemoedigingen

De wekelijkse  bemoedigingen die tot eind juni van dit jaar werden uitgezonden zijn beëindigd. Het blijft wel mogelijk om de oude uitzendingen nog eens op te zoeken.Agenda diensten/bemoedigingen
“Vertrouw op de HEER met heel je hart, en steun op je eigen inzicht niet.”
Spreuken 3:5 – Jaarthema
Free Broll provided by Videezy

Locatie

Iedere zondag houden we een dienst in Rotterdam

De dienst start om 10:00 in het Thorbecke College op de Prinsenlaan 82. Lees meer informatie over de locatie of de opbouw van de dienst.

Daarnaast zijn er geregeld Bijbelstudies in de Aker en zijn er kampen, weekenden en activiteiten in ons recreatiecentrum in Maarn.