Paasweekend in Maarn

Dit jaar vieren we met elkaar Pasen in Maarn. Dat doen we niet alleen met een zondagsdienst, maar ook met een (zang)weekend rondom Pasen voor wie dat leuk vindt. Geef je via onderstaand formulier snel op!

De dienst in Maarn start om 10.30 uur. Vanaf 10.00 uur staat de koffie weer voor u klaar. Als u zorgt voor een lunchpakket, zorgen wij dat er melk en een kopje soep voor u is. We kunnen dan met elkaar de dag doorbrengen in ons eigen paradijs op aarde.
 
Aan de exacte invulling van dit weekend wordt nog flink gewerkt, maar de bedoeling is in ieder geval dat er met elkaar veel gezongen zal worden, met als hoogtepunt een optreden van Schrijvers voor Gerechtigheid op de zaterdagavond – de band achter het huidige lied van de maand ‘Met open armen’. Dit concert is natuurlijk voor alle gemeenteleden toegankelijk – leuk als u erbij bent. En ook leuk als u iemand meeneemt!
 
Het weekend start vrijdag aan het einde van de middag met een inloopmaaltijd. Omdat we ons voor kunnen stellen dat mensen op Tweede Paasdag nog een dagje familie willen bezoeken of tijd met het eigen gezin willen doorbrengen, sluiten we maandag na het ontbijt het weekend af. Als u toch nog een dagje in Maarn wilt blijven kan dat echter ook – rond 16.00 uur sluiten we ons centrum weer af.