Van harte welkom bij Gemeente Eben-Haëzer

In gemeente Eben-Haëzer staat Gods woord centraal. Dit komt tot uiting in de diensten op zondag en de studies. We getuigen samen van de grote God, we zingen samen tot eer van Hem, we praten met elkaar en we zorgen voor elkaar. U bent van harte welkom om dit met ons mee te doen.

In de diensten en studies komt het evangelie naar voren dat Paulus voor ons naar voren bracht in zijn brieven. Daarbij zoeken we vooral naar wat er staat geschreven, zo min mogelijk naar menselijke woorden. De predicaties zijn online terug te luisteren, voor Bijbelstudies hebben we een aparte website.


Dagtekst


Blijf op de hoogte

Elke maand en bij tussentijdse mededelingen wordt er een nieuwsbrief verstuurd. Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u zich hiervoor inschrijven. Ook kunt u zich inschrijven voor de dagstukjes.Bemoedigingen

De komende tijd zal er op woensdagavond om 19:00 een bemoediging worden uitgezonden.

Diensten
  Kijk live mee

  Elke zondag, maar ook geregeld tijdens studies, bruiloften e.d. doordeweeks, is er een live uitzending. Kijk eens op de pagina voor Live video uitzendingen.

  “Mogen de woorden van mijn mond en de overleggingen van mijn hart U welgevallig zijn, o HEER, mijn Rots en mijn Verlosser!”
  Psalm 19:15 – Jaarthema
  Free Broll provided by Videezy

  Locatie

  Iedere zondag houden we een dienst in Rotterdam

  De dienst start om 10:00 in het Thorbecke College op de Prinsenlaan 82. Lees meer informatie over de locatie of de opbouw van de dienst.

  Daarnaast zijn er geregeld Bijbelstudies in de Aker en zijn er kampen, weekenden en activiteiten in ons recreatiecentrum in Maarn.