Jongerenleiding

Het kan handig of gewoon leuk zijn om te weten welke mensen op dit moment lid zijn van de jongerenleiding, dus hieronder een korte beschrijving!

Jongerenleiding:

Willemijn Azopardi- van der Wal, Hans Boukema, Ruben van ‘t VeerThijs AmersfoortRobbert van Brummen


Wij zijn Ruben & Rosanne van’t Veer. Wij zijn de ouders van 3 lieve meisjes: Floortje, Veerle en Ruby. En Ruben is al een aantal jaar jongerenleiding en doet dit met veel plezier!

Ruben is zonweringsmonteur van beroep en Rosanne is verpleegkundige in de psychiatrie.

Onze hobby’s zijn leuke gezellige dingen doen. We houden van op vakantie gaan en lekker eten! Ook houden we van films en series kijken. Maar aapjes kijken in de dierentuin is ook fantastisch!
Mocht u vragen hebben spreek ons is een keertje aan in de dienst!

Groetjes,
Ruben, Rosanne, Floortje, Veerle & Ruby


Ik ben Thijs Amersfoort en ik ben getrouwd met Nienke Amersfoort-van Duijn.

Ik heb de talen van de Bijbel gestudeerd in Leiden: Hebreeuws, Aramees en ook hier en daar wat Grieks. Niets heerlijker dan een woordvorm uitpluizen of een grammaticaal verschijnsel terugzoeken in de geschiedenis. Al studeer ik vooral de talen zelf, ik doe het om zo de Bijbel beter te kunnen begrijpen. Ik doe dan ook al een aantal jaren, niet erg verrassend, vooral veel Bijbelstudies bij de jongeren. Hoe mooi is het ze mee te nemen naar een oude tekst, goed te kijken wat er staat en laten zien wat dit betekent voor hun eigen leven?

Mijn hobby’s zijn wat eenzijdig: Bijbel en studieboeken lezen, studeren, vertalen, apps bouwen om Bijbel te lezen en meer van dat soort dingen.


Hans Boukema

Al een aantal jaar doe ik jongerenwerk in EH. Vanaf mijn 18e regel ik regelmatig activiteiten en organiseer ik kampen en de wintersport samen met de andere leiding.

Ik werk met middelbare scholieren en studenten in mijn bedrijf Stubb. Daar komen jongeren voor hulp bij hun studie. Ik werk er met veel plezier en het is erg leuk om te zien hoe jongeren zich ontwikkelen.

Op 4 april 2014 ben ik getrouwd met Renske, het was een fantastische dag! We hebben elkaar leren kennen tijdens onze studies in Amsterdam op de VU.

Ik vind sporten fantastisch. Ik doe mee met het zaalvoetbalteam van EH, doe waterpolo bij ZVVS in Vlaardingen, fitness nog regelmatig, maar vind snowboarden en skiën het tofst. Zo nu en dan speel ik nog een beetje piano. Daarnaast vind ik het geweldig om kampen en reizen te organiseren. Mijn lievelingseten is kip in roomsaus en mijn allerliefste lievelingskleur is koraalroze, in ieder geval volgens Renske.

Deel met anderen