De nieuwe website is live!

Op het eerste gezicht lijkt er niet zoveel veranderd, maar voor de aandachtige kijker zal het opvallen dat alles aan deze website nieuw is. We hebben ons best gedaan de nieuwe website er zoveel mogelijk hetzelfde uit te laten zien als de vorige website, maar aan de achterkant van de website is alles nieuw.

Thijs Amersfoort heeft zich de afgelopen maanden fantastisch ingezet om deze nieuwe website te bouwen, waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Doordat we de ontwikkeling van de website dit keer binnen de gemeente hebben gehouden, is het ook veel gemakkelijker voor ons om de website zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker; u als gemeentelid.

Natuurlijk kunnen er nog foutjes of onduidelijkheden in de website zitten. Laat dit ons dan vooral weten via het contactformulier. Wij gaan er dan mee aan de slag om de site beter te maken.

Neem ook even een kijkje bij uw eigen profiel op Mijn EH. Kloppen uw gegevens nog? Zo niet, pas ze dan meteen even aan.

Lijkt het u ook leuk om mee te helpen om deze website zo goed mogelijk bij te houden, foto’s aan te leveren, nieuwsberichten te plaatsen, etc., dan bent u uiteraard van harte welkom bij het redactieteam. Laat daarvoor ook een berichtje achter via het contactformulier.

Hartelijke groeten,
Het redactieteam

Thijs Amersfoort (techniek / redactie concordantevertaling.nl)
Judith Ringoir (redactie, agenda)
Pim Arends (diensten)
Jan-René Gerritse (mededelingen)
Ingrid Boukema (gebedslijst)