Het donorregister – een handreiking

Per 1 juli 2020 is de wet over het nieuwe donorregister ingegaan. Voordat het definitief van kracht wordt is een termijn van herinnering betreffende uw keuze van 6 weken ingelast, wanneer u niets heeft ingevuld.
Als u opnieuw niets invult, komt bij uw naam ‘Geen bezwaar tegen orgaandonatie’ te staan. (tekst overheidsfolder).

Wij meenden er goed aan te doen om een document over het nieuwe donorregister te schrijven, om u meer informatie te geven over orgaandonatie. Hierbij hebben wij ook Gods Woord laten spreken, wat in de overheidsinformatie niet het geval is. Wij hopen u hiermee meer achtergrondinformatie te hebben aangereikt om uw keuze te kunnen doen, of eventueel aan te passen.

Bekijk de studie op concordante-publicaties.nl

Met hartelijke, broederlijke groet,
mede namens Ans Bouman, Alfred Dekker en Date Gorter
Gijs Bernouw