Zondagsdienst 06-03-2022

Liturgie

Spreker: Yuri Kweekel

Predicatie:

Spreker: Ruud Boukema

Mededelingen zondagsdienst 6 maart 2022

In verband met een technische storing tijdens het begin van de live-uitzending, heeft u als thuiskijker de start van de dienst helaas moeten missen. Hierbij alsnog de mededelingen:

Vandaag spreekt Ruud Boukema. Zijn thema: Gij ook! Tevens wordt Lauren van Brummen, dochter van Robbert en Jessica, aan u voorgesteld.

Zaterdag 26 februari is Henk den Ouden, partner van Ria van der Meijden, overleden. Ria is de moeder van Joyce Kweekel, schoonvader van Yuri en opie van Evi, Finn & Joanna. Hij is op 78-jarige leeftijd plotseling overleden. Hij stond nog middenin het leven en had nog zoveel te doen en te geven. Zijn afscheid was afgelopen vrijdag 4 maart 2022. Namens ons gezin willen wij u vragen Ria, voor de tweede keer weduwe, te steunen door middel van uw gebed en een kaartje:

Ria van der Meijden

Langenhof 54

5071 TP UDENHOUT

Deze week denken we bovendien graag met een kaartje en met ons gebed aan:

Michel Hasenbroekx, hij heeft erg veel last van zijn onlangs gebroken hand.

Fred Regeling

Mevrouw Hoksbergen in Nieuw Zeeland.

Oekraïne

Het is oorlog in Oekraïne. Alle media staan vol met video’s van wanhopige families op de vlucht en steeds nieuwe berichten over bommen en grondtroepen. Na bijna 80 jaar vrede in Europa wordt er weer gevochten.

Gelukkig zijn we niet machteloos: we kunnen bidden voor vrede en we kunnen getroffenen helpen. Uit heel Europa komen berichten over mensen zoals jij en ik die dekens en voedsel inzamelen, naar de grens rijden om mensen te helpen of onderdak bieden aan vluchtelingen. In deze verschrikkelijke situatie komen mooie en hoopvolle initiatieven tot bloei.

Vandaag willen we stil staan bij onze naasten in Oekraïne.  Dit doen we in ons gebed, maar ook door middel van onze collecte. We sluiten graag aan bij de initiatieven van het Leger des Heils: https://www.legerdesheils.nl/actie/doneer-voor-oekraine

U kunt via deze link rechtstreeks doneren, maar u kunt uw gift ook storten op het rekeningnummer van Stichting EH-Depot Nederland: NL09 INGB 0002 7731 85 Doet u dit onder vermelding van “EH voor Oekraïne”. Vanuit de Stichting zullen we het opgehaalde geld aanvullen tot een mooi eindbedrag voor het Leger des Heils dat ten goede zal komen aan al die duizenden medemensen die moeten vluchten voor verschrikkelijk oorlogsgeweld.

Dank u wel!

Zomerkampen 

De inschrijving voor de zomerkampen in Maarn is weer mogelijk via de EH-site (MijnEH).

Next Level

Aanstaande vrijdag is er weer next level voor de 12-13 jarigen bij Mattanja thuis

Spreekbeurt Eppo Bruins

Woensdag 9 maart is er om 20.00 uur een avond met Eppo Bruins in de Aker over geloof als leidraad in ons leven. Eppo was tot maart vorig jaar Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie.

Er zal ook weer een livestream zijn.

Wilt u komen of wilt u meer of meer informatie, dan kunt u bij Marieke Arends terecht. Haar gegevens staan op Mijn EH.