gemeenteavond

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21 november, 2019
20:00 - 22:00

Locatie
De Aker

Categorieën Geen Categorieën


Beste gemeenteleden,

Alweer bijna een jaar geleden hebben we een gemeenteavond georganiseerd. We hebben toen het voornemen uitgesproken regelmatiger een dergelijke avond te willen organiseren. Zoals u in deze nieuwsbrief kunt lezen, is er sindsdien best veel gebeurd en het leek ons dan ook een goed moment om opnieuw een gemeenteavond te organiseren. Deze avond hebben we gepland op donderdag 28 november vanaf 20.00 uur in de Aker.
Tijdens deze avond zijn er twee zaken waarover we graag met gemeenteleden in gesprek zouden willen gaan:

  • De nieuwe opzet van het Stichtingsbestuur. We lichten graag nader toe hoe we dat voor ons zien en er is natuurlijk ruimte voor uw vragen en opmerkingen.
  • De betrokkenheid van jonge mensen. We zijn erg blij met alle jonge mensen (en u bent zo jong als u zich voelt) die we in de dienst, in Maarn en op andere plekken treffen. Toch willen we ook graag eens nadenken wat we daar nog aan zouden kunnen verbeteren. Het zou dan ook erg fijn zijn als er genoeg jonge mensen aanwezig zijn om daarover mee te praten! Dus als u – als wellicht iets minder jong gemeentelid – van plan bent te komen, spoort u dan vooral ook de jonge mensen in uw omgeving aan mee te gaan. Het zou geweldig zijn om hierover op een opbouwende manier met elkaar in gesprek te zijn.

Natuurlijk is er ook ruimte om andere zaken te bespreken.

We hopen dat u erbij kunt zijn!

Namens het Stichtingsbestuur,
Jaap