Jaarvergadering 2020

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26 november, 2020
20:00 - 22:00

Categorieën Geen Categorieën


Beste gemeenteleden,

 
Op 26 maart jl. was de Jaarvergadering van Vereniging Eben-Haëzer gepland. Velen van u zijn lid van deze Vereniging, die tot doel heeft de gemeente op organisatorisch vlak te ondersteunen. Vanwege de corona-maatregelen hebben we half maart moeten besluiten deze vergadering te annuleren.
 
We hadden destijds de hoop dat we later in het jaar alsnog een Jaarvergadering konden beleggen zoals we dat gewend zijn: met een grote groep leden in De Aker. Inmiddels is duidelijk dat dat er dit jaar niet meer in zit. Toch willen we graag deze Jaarvergadering houden, waarin we als bestuur alsnog verantwoording af kunnen leggen over 2019, maar ook een update kunnen geven over 2020.
 
Omdat een fysieke vergadering niet mogelijk is, zal deze Jaarvergadering online plaatsvinden. We zijn op dit moment aan het uitzoeken welk programma hiervoor het best geschikt is en zullen u daarover later informeren.
De datum waarop de Jaarvergadering plaats zal vinden is 26 november 2020, vanaf 20.00 uur. Fijn als u deze in uw agenda zet, fijn als u erbij kunt zijn.
 
Omdat het in deze online setting moeilijker zal zijn om met elkaar in gesprek te gaan en uw vragen te stellen, willen we u vragen eventuele vragen vooraf in te dienen via secretariaat@ebenhaezer.nl. Als u dit uiterlijk 22 november doet, kunnen we de antwoorden voorbereiden en delen tijdens de Jaarvergadering.
 
We hopen dat u erbij kunt en wilt zijn op 26 november. Graag tot dan.
 
In Christus verbonden,
 
Het bestuur
(De agenda voor deze vergadering vindt u in Mijn EH Nieuws)