geannuleerd Paas (zang) weekend

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10 april, 2020 - 13 april, 2020
17:00 - 10:00

Locatie
Maarn

Categorieën Geen Categorieën


Pasen in Maarn

Dit jaar vieren we met elkaar Pasen in Maarn. Dat doen we niet alleen met een zondagsdienst, maar ook met een (zang)weekend rondom Pasen voor wie dat leuk vindt.

De dienst in Maarn start op zondagmorgen om 10.30 uur. Vanaf 10.00 uur staat de koffie voor u klaar. Als u zorgt voor een lunchpakket, zorgen wij na de dienst dat er melk en een kopje soep voor u is. We kunnen daarna met elkaar de dag doorbrengen in ons eigen paradijs op aarde.

Aan de exacte invulling van het Paasweekend wordt nog flink gewerkt, maar de bedoeling is in ieder geval dat er met elkaar veel gezongen zal worden, met als hoogtepunt een optreden van Schrijvers voor Gerechtigheid op de zaterdagavond – de band achter het lied van de maand februari, ‘Met open armen’. Dit concert is natuurlijk voor alle gemeenteleden toegankelijk – leuk als u erbij bent. En ook leuk als u iemand meeneemt!

Het weekend start vrijdag aan het einde van de middag met een inloopmaaltijd. Omdat we ons voor kunnen stellen dat mensen op Tweede Paasdag nog een dagje familie willen bezoeken of tijd met het eigen gezin willen doorbrengen, sluiten we maandag na het ontbijt het weekend af. Als u toch nog een dagje in Maarn wilt blijven kan dat echter ook – rond 16.00 uur sluiten we ons centrum weer af.

Als u zich voor het weekend wilt inschrijven, kunt u dat vanaf komend weekend doen via het inschrijfformulier op de website. U kunt eventueel ook aan Paul en Ingrid de Willigen, Hannes en Judith Lans of Hanna Jochmann laten weten dat u er graag bij wilt zijn.

We kijken erg uit naar wat een geweldig weekend zal worden, waarin we met elkaar God kunnen loven en eren en op en top gemeente kunnen zijn. Graag tot in Maarn!