Gezinnenperioden

Een gezinnenkamp is een vakantieweek voor iedereen. Of je nu alleenstaand bent, een gezin hebt, jong of oud bent… je bent welkom in het “gezinnenkamp”.

Er worden in de zomerperiode verschillende gezinsperioden georganiseerd, die allemaal hun eigen karakter en programma hebben.

Iedere dag is er ruimte om met elkaar Gods woord te bestuderen en er met elkaar over te praten. Maar ook worden er dagelijks activiteiten voor de kinderen, jongeren én volwassenen georganiseerd. Naast de georganiseerde activiteiten (die vrijblijvend zijn), is er ruimschoots de tijd om er zelf op uit te trekken in de omgeving. Het recreatiecentrum ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug, waar prachtige wandelingen en fietstochten gemaakt kunnen worden. Ook zijn er leuke steden in de buurt, die een bezoekje waard zijn. 

Het recreatiecentrum is een heerlijke plek om te vertoeven. Het terrein bestaat uit een groot kamphuis, waar drie keer per dag met elkaar een maaltijd genuttigd wordt, die bereid wordt door een enthousiaste keukenploeg. Daarnaast staan er op het terrein kleine huisjes met drie slaapkamers, een badkamer en een toilet. Elke gezin heeft een huisje tot zijn beschikking. Er is een stuk speelbos, waar bosspelen worden georganiseerd en er is veel ruimte om te recreëren of te sporten.

Kortom: een heerlijke week waar jij van harte welkom bent!

Schrijf je nu in voor de zomerperioden 2024 op Mijn EH

Zomerperioden 2024

PeriodeOnder leiding vanBijbelstudie doorStatusDatum
Kinderkamp13 juli t/m 20 juli
A-periodeMartijn Pijper
Timon Pijper
20 juli t/m 27 juli
Senioren periodeEvert Mannak
Peter Meeuwsen
Ed / Leen27 juli t/m 3 augustus
C-periodeYuri Kweekel
Hans van Achteren
3 augustus t/m 10 augustus
D-periodeJaap Jochmann
Hannes Lans
Hannes10 augustus t/m 17 augustus
Jongerenkamp17 augustus t/m 24 augustus