Het Kinderkamp 2020 zal helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus.

Net als ieder jaar wordt deze zomer weer een kinderkamp georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 13 jaar van gemeente Eben-Haëzer. Het kampcentrum in Maarn is van 18 t/m 25 juli speciaal voor uw kinderen gereserveerd, om daar de zomervakantie op een leuke manier beginnen.

Sport, spel en creativiteit, samen met een overvloedige portie gezelligheid, zullen net als andere jaren weer volop aanwezig zijn. En dat alles onder leiding van ervaren mensen uit onze eigen gemeente die, samen met een allround keukenstaf, zorg dragen voor uw kinderen. 

Ook dit jaar zal een bijbels thema door de hele week heen een centrale rol spelen. In avondsluitingen, onderdelen van sport en spel en niet te vergeten in de kinderdienst zal telkens op een eigentijdse manier op dit thema worden teruggekomen. Kortom, het wordt weer een week die uw kind zeker niet mag missen.

Om deel te nemen

Als uw kind meegaat naar het kinderkamp, dient u het aanmeldingsformulier op Mijn EH zo spoedig mogelijk in te vullen.

De prijs voor het kinderkamp bedraagt €80,85 per kind (dit is inclusief toeristenbelasting). Daarnaast wordt er een afzonderlijke bedrag van €10,- gerekend voor het retourvervoer per bus (€5,- per busrit). U wordt vriendelijk verzocht het voor uw kind(eren) geldende totaalbedrag tegelijkertijd met opgave van uw kind over te makenop gironummer NL93 INGB 000 3315164 ten name van vereniging Eben-Haëzer.

Mocht u vragen hebben aangaande het kinderkamp dan kunt u deze stellen via secretariaat@ebenhaezer.nl. Voor het doorgeven van vertrouwelijke informatie kunt u terecht bij zowel Maarteke Erkens (klik voor contactgegevens Mijn EH), als bij Hannes en Judith Lans (klik voor contactgegevens Mijn EH).

Met de bus

Uw kind kan met een gehuurde bus mee naar het kinderkamp. De bus vertrekt zaterdag 18 juli om 13.00 uur van de parkeerplaats bij verenigingsgebouw ‘De Aker’ en arriveert daar weer op zaterdag 25 juli om 14.30 uurGraag attenderen wij u erop uw kind voor de heenreis thuis te laten lunchen of een lunchpakket mee te geven die in de bus genuttigd kan worden. 

Let op: eventuele wijzigingen ten opzichte van het aanmeldingsformulier kunnen, in verband met drukte, niet bij de bus worden doorgegeven, doet u dit zo ruim mogelijk van te voren, het liefst per e-mail of reguliere post.

De kinderkampleiding
Maarteke Erkens & Hannes en Judith Lans

Deel met anderen